Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kakashi arca

 

Ki az aki nem kíváncsi Kakashi arcára? Valószínűleg egy olyan teremtett lelket sem tudsz mondani, akit nem érdekel, hogy mit rejt Kakashi-sensei maszkja. A 101. részben Narutóék is megpróbálták lerántani a leplet a titokról különböző trükökkel. Elhívták Kakashit egy ebédre, mondván ez a közös ajándékuk, mert azt remélték, ha eszik, leveszi a maszkját. Sajnos pechjük volt, mert Ino, Shikamaru ás Choji pont akkor toppantak be a kajáldába, amikor Kakashi nekilátott az ételnek. A nagy dulakodás közepette nem láttak semmit, csak azt ahogy Kakashi jóllakottan hátradől és megköszöni az ebédet.  Az a módszer, amikor mindenhova árnyékként követték, szintén nem vált be, mert Kakashi mindig lebuktatta őket. A következő ötlet az volt, hogy hívják el Kakashit egy meleg vizű forráshoz fürdőzni. Sajnos ez is zsákutca volt, mert Kakashi még a fürdőben is maszkot viselt. Végső elkeseredésükben idegen ninjáknak öltöztek, magukra vették azokat a ruhákat, amiket Naruto lopott a fürdőből. Támadást akartak színlelni és rávenni Kakashit, hogy vegye le a maszkját, de Kakashi átlátott ezen a trükkön is, ráadásul pont ekkor bukkantak fel a ruhák tulajdonosai. Sakura éles eszének köszönhetően, ezt is ki tudták magyarázni, azt mondták csak azért tetették magukat idegen ninjának, hogy előcsalogassák a másik hármat.

A küldetés befejeztével hazafelé indultak. Kakashi észrevette, hogy milyen letörtek a gyerekek és rá is kérdezett, hogy van-e valami probléma. Naruto nem bírta tovább és kifakadt: egész nap azon voltak, hogy meglessék az arcát, de a sensei minden trükkön átlátott és kicselezte őket. Kakashi erre megvakarta a fejét és közölte, hogy csak kérniük kellett volna és megmutatja az arcát. Feszült pillanatok következtek, a három genin tágra nyílt szemmel nézett a mesterére, aki a maszkjához nyúlt. Amikor Kakashi lerántotta a maszkját, rá kellett döbbenniük/döbbenünk hogy valószínűleg sosem tudjuk meg az igazságot. Ugyanis Kakashi maszkja alatt egy másik maszk volt. Háhh’

Azt viszont gyanítom, hogy Kakashi nem nézhet ki valami rosszul, hiszen amikor Ichiraku éttermében rament evett és befejezte az ebédet, Ichiraku kipirultan meredt Kakashira és sunyin mosolygott. Eközben a lánya Ayame szintén elpirult és ábrándosan bámult Kakashira. Ettől Sasuke, Sakura és persze Naruto csak még inkább tudni akarta,mi rejtőzik a maszk mögött.  Még Pakkun és a többi kutya, akiket Kakashi előszeretettel idéz meg sem tudta, hogy is néz ki Kakashi arca. Mindenkinek más volt az elképzelése, de végül hoppon maradtunk, nem tudtuk meg az igazságot..

Voltak rajongók, akik szintén nem bírtak magukkal és a photoshop segítségével leretusálták Kakashiról a maszkot. Ezek a képek természetesen csak megpróbálják szemléltetni a valóságot, mert az arc részei (pl.: orr, száj stb.) csak egy átlagos emberét tükrözik.  Itt van néhány ilyen kép: