Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rangok:


Akadémiai tanuló
Ide soroljuk azokat, akik ninja útra szeretnének lépni, de még csak az alapokat tanulják.

Genin
Geninek az akadémiai vizsgát sikeresen teljesítő Akadémiai tanulók. Innentől nevezhetik magukat Shinobi-nak. A Genineket háromfős csapatokra osztják, egy-egy Jounin vezetővel és általában D és C szintű küldetéseket kapnak.

Chuunin
Ennek a rangnak az eléréséhez szintén vizsgát kell tenni. Ez egy 3 részből álló vizsga, ami valójában a shinobik legfontosabb képességeit térképezi fel. Felderítés, információszerzés, akaraterő és döntéshozó képesség megléte szükséges a Chuunin vizsga teljesítéséhez.

Akadémiai tanár
Az akadémiai tanulóknak tanítják meg a shinobi lét alapjait, történelmét és alap jutsujait. Ezen felül Sarutobi szavaival élve: "megtanítják a tűz akaratát a következő generációnak".
Vizsgát kell tenni a rang eléréséhez, és csak a legkiválóbb Shinobik-at éri az a megtiszteltetés, hogy tanítsák a fiatalokat. Feladatukhoz tartozik megvédeni az ifjúságot, akár az életük árán is.

Anbu
Egy titkos alakulat, amely az országa védelmére tette fel az életét. Feladatik közé tartozik az ország titkainak védelme, az áruló Shinobik likvidálása, és begyűjtése, továbbá biztosítják a rendezvényeket, és védik a falut. Arcukat maszkkal takarják el, ezzel leplezve kilétüket.
Az Anbu kapitány feladata: követni a Kage parancsait, és biztosítani a védelmét. Ő látja el az egész szervezet irányítását, és szétosztja a feladatokat.
A kapitányi rang elérése hatalmas megtiszteltetés, hiszen az egész ország védelmét bízzák rá.

Jounin
A legmagasabb rangok egyike. Feladatuk a legmagasabb szintű küldetések elvégzése és a Geninek tanítása, vezetése. A rang megszerzésének módja eddig ismeretlen. Mire valaki eléri ezt a szintet, legalább egy fajta elemi chakrát képes használni.

Speciális Jounin
Bizonyos szakterületre specializálódott Jounin. (oktatás, vallatás)

Tanács
A Kage segítői. Ellátják tanácsokkal, és segítenek döntést hozni a falu ügyeiben. Harci képességük eddig ismeretlen.

Kage
Az öt nagy ország vezetőit soroljuk ide. A legnagyobb megtiszteltetéssel járó kinevezés. Páratlan harci tudás és kiemelkedő vezetői képességek szükségesek hozzá. Minden Kage része a Shinobi világ történelmének.

  • Raikage - Kumogakure no Sato vezetője
  • Mizukage - Kirigakure no Sato vezetője
  • Kazekage - Sunagakure no Sato vezetője
  • Tsuchikage- Iwagakure no Sato vezetője
  • Hokage - Konohagakure no Sato vezetője


*Sannin

Tudásuk vetekedik a Kagék képességeivel. A történelem során eddig mindössze hárman viselték ezt a címet. (Jiraiya, Orochimaru, és Tsunade). A III. nagy Shinobi háborúban a legendás Salamander Hanzou adta nekik ezt a nevet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.